Goedkoop label bij verkoop woning: t/m 31 januari 2021 indienen

Bij de verkoop of verhuur van uw woning moet u een definitief energielabel laten registreren. 

Zelf voordelig doen, of met mijn hulp? Lees verder over de mogelijkheden.

Reeds ingediende aanvragen voor 31-12-2020 handel ik zsm af, maar moeten voor april 2021 afgerond zijn.
Tot en met 31-01-2021 kunt u de aanvraag via de papieren route bij mij indienen. (u heeft dat voor 31-12-2020 bij RVO aangevraagd). 

 

Ik kan uw energielabel snel, vakkundig en voordelig voor u vaststellen  Zonder poespas en betaling door middel van een ‘Tikkie” of via de bank. U kunt inloggen op www.energielabelvoorwoningen.nl en bij de keuze voor de adviseur, mij selecteren: Spoelman 

Op de website energielabelvoorwoningen.nl kunt u mij vinden onder de naam: Spoelman. U ziet dan onderstaand plaatje. Hierna gaat alles vanzelf en ontvangt u van mij bericht over het label inclusief een digitale factuur.

Hier kunt meer lezen over dit onderwerp. Wanneer u besluit een energielabel aan te vragen via DigiD dan staat hier een mooie handleiding die u uit kunt printen.

Persoonlijk  hulp nodig?

Ik kan mij voorstellen dat het best lastig kan zijn om zelf een energielabel aan te vragen. Dat kan ook anders, want ik kan u helpen!

Er zijn twee manieren waarop dit kan; u doet een deel zelf of u laat mij alles doen:

  1. Door mij te machtigen, zorg ik dat het label geregistreerd wordt.   Ik kan dit voor u regelen voor € 35,- inclusief BTW.  Hoe werkt dit? U machtigt mij en wij hebben telefonisch contact (06-52557970; email info@labelenadvies.nl ) en ik leg u uit welke informatie ik nodig heb. U moet wel over een digitale camera of smartphone beschikken om foto’s te kunnen maken. Ik kom  niet bij u thuis, maar u  stuurt mij de foto’s en eventuele facturen per mail toe. Het gaat om zaken als  verbeteringen aan isolatie glas, c.v. ketel e.d.  Deze foto’s voeg ik toe aan het dossier en hierna bepaal ik uw energielabel.
  2. Echt ontzorgen kan ook; dit gaat als volgt: Ik kom bij u thuis langs en maak de foto’s zelf  en kopieer of fotografeer eventuele facturen. Met de verkregen informatie stel ik uw label op. Dit kost € 65,– inclusief BTW, maar is exclusief reistijd en kilometers gerekend vanaf Koudum. ( zie het kaartje op deze pagina)

Wat u ten allen tijde moet doen is een machtiging voor DigiD regelen!   U kunt ook altijd even contact opnemen met de prima helpdesk van de overheid RVO: 088 1236555

Hier staat informatie hoe u  een machtiging voor DigiD aan kunt vragen 

Recreatiewoning?

Dan heeft u bij verkoop ook een energielabel nodig. Het hangt van de Basisregistratie Adressen af of welk soort label u nodig heeft. Ik kan u in alle gevallen helpen. Lees hier voor een hoe u dit kunt doen. U kunt ook even contact met me opnemen.

Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Energielabel. 
geschillencommissie energielabel labelenadvies.nl