Heeft u al voldaan aan uw Informatieplicht? (EML)

Ruim 100.000 bedrijven en instellingen moeten voor 5 december een rapportage indienen over de energiebesparing van hun panden. Verbruikt uw pand meer dan 25.000 kWh stroom of meer dan 50.000 m3 gas? Dan bent u informatieplichtig. Levert u geen rapportage in, dan riskeert u een fikse dwangsom.

Geen tijd/kennis om deze rapportage zelf te maken?
Laat u niet verleiden door hoge prijsaanbiedingen en speciale softwarepakketten, want Energielabel en Advies Spoelman kan dit voor u regelen op een laagdrempelige en voordelige manier.

Ik kan u  helpen samen de aanvraag in te dienen wanneer u inlogt via E-herkenning.  Eerst doe ik een intake, doe een ronde door uw gebouw en daarna lopen we de aanvraag door en vullen de vragen in.   Het voordeel als u het met mij doet, is dat u het de volgende keer ook zelf kunt! Ik doe het op uurtarief dus u bent bij mij nooit teveel kwijt. Informeert u maar eens bij mij!

Hier vullen we het samen in: https://mijn.rvo.nl/informatieplicht-energiebesparing

Succes!

Wilco Spoelman

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *